Skip to main content

Over ons

Moors-Gijsman Assurantiën Herkenbosch

Oprichting kantoor

In 1971 is het kantoor opgericht te Herkenbosch door mevrouw A.A.M. Moors-Gijsman.

In 2011 hebben wij ons 40 jarige jubileum mogen vieren met de opening van ons nieuwe kantoor op de Europalaan Oost te Herkenbosch.
Betrouwbaar en persoonlijk advies

Wat wij voor u kunnen betekenen


Onze dienstverlening kent allerlei termen zoals verzekeringsadviseur, tussenpersoon, assurantiekantoor, tussenpersoon verzekeringen, verzekeringsagent. In feite betekent het allemaal hetzelfde: wij helpen u bij het afsluiten van één of meer verzekeringen of geven een hypotheekadvies. Wij nemen u aan de voorkant veel zoekwerk uit handen. En uiteraard mag u ook bij schadegevallen op ons rekenen. Wij kennen alle kleine lettertjes en voorwaarden van de verzekeringen. Daarom kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden en wat het beste bij uw persoonlijke situatie past. Wilt u iets veranderen in uw verzekeringen? Dan zorgen wij voor de juiste afhandeling. Verandert er iets in de premie of in de voorwaarden? U hoort het als eerste van ons.

Bent u niet veel duurder uit met een verzekeringsadviseur?

Nee, het tegenovergestelde is het geval. U bespaart niet alleen tijd, maar ook geld met een verzekeringsadviseur of assurantiekantoor. Door onze kennis en de korte lijnen vinden wij veel sneller de beste oplossing die bij uw situatie past. En – niet onbelangrijk – de best mogelijke voorwaarden tegen de laatst mogelijke kosten. Wij waken er bovendien voor dat u niet oververzekerd bent; heel handig dus!

Ons team

hypotheekadvies
verzekeringsadviseur
assurantiekantoor
financiële planning
doordacht totaal advies